Starline zwembaden, ik ben er nu al fan van!

Wat wilde ik vroeger als kind zijnde graag een eigen zwembad! Bodyfit in zeewolde heeft die droom van vroeger waar kunnen maken. Wat een rijke keus aan zwembaden hebben ze daar, ik wist niet of ik mijn ogen moest en mocht geloven. Na een tijdje rond gekeken te hebben met de adviseur, zijn we bij de Starline zwembaden belandt. Zoals de titel al zegt, ik ben er nu al fan van! Toen we een aantal modellen langsgelopen waren, was het voor mij al zeker dat Bodyfit voor mij een zwembad van Starline mocht plaatsen.

Plaatsing

Je kan echt merken dat het bedrijf weet wat ze doen. Er kwamen niet zomaar mensen bij mij aan de deur, dat waren zeker vakmensen. Het mooiste is ook dat de heren zo op elkaar ingespeeld waren dat er bijna geen fouten gemaakt konden worden. Jammer genoeg hadden we het weer die dag net niet mee en begon het te regenen. Even met de heren binnen gezeten met een kop koffie en toen de zon doorbrak waren ze meteen weer buiten te vinden. Toen ik dit zag wist ik dat het echt mensen zijn die van hun werk houden, klasse!

Super gaaf!

Wie kan er nou zeggen dat ze een eigen zwembad in de tuin hebben? Nou ik nu wel! Heel mooi afgewerkt en een mooi afdekscherm erbij gekregen. Het voordeel van deze zwembaden is dat het niet heel veel onderhoud nodig heeft, schoonmaken en bijhouden is uiteraard wel aanbevolen. Vooral om de nieuwstaat te behouden en het langer mooi te houden. Voor mijn volgende klus ga ik weer even in Zeewolde langs, overtuigde klant!