Speciale vereeuwiging van momenten op valk-eprint.nl

foto op canvasSpeciale vereeuwiging van momenten op valk-eprint.nl

 

Een van de dingen die je eigenlijk altijd wel bijblijven is hoe je elkaar hebt ontmoet. Ik moet eerlijk bekennen het in niet al mijn vriendschappen meer te kunnen herinneren, soms ben je gewoon vrienden geworden voor je nog door hebt gehad dat je het bent, voor je je hebt kunnen realiseren dat er wat ontstaan is. Van de meeste mensen weet ik niet meer het precieze moment, zag ik ze misschien al wel geregeld op feestjes en is er toen een gesprek heen en weer gegaan en voor je het weet spreek je een keer samen met elkaar af en voila, er ontstaat iets. Maar bij mijn liefde weet ik het nog goed, héél goed. Het was namelijk op een zonnige dag en ik lag in mijn eentje in het park, mijn lievelingsboek nog eens over te lezen, inmiddels wel voor de twintigste keer. Helemaal verzonken in mijn gedachten bonsde er ineens een bal op mijn hoofd en ik schrok uit mijn gedachten. Het was niet de hersenschudding maar de jongen die op mij afrende om zijn excuses aan te bieden zag er magisch uit – hij is uiteindelijk die avond niet meer van mijn kleedje opgestaan, vanaf toen was het een feit tussen ons. Diezelfde avond hebben we een foto van ons tweetjes genomen, van de avond dat wij gek op elkaar werden en de glans op onze gezichten spreekt boekdelen. Uitgerekend die foto heb ik laten afdrukken op een canvas doek bij valk-eprint.nl. Bij valk-eprint.nl kun je namelijk je foto’s vereeuwigen op doek of op heel andere manieren en dat leek me in het geval van onze aanstaande bruiloft wel een heel leuk cadeau voor mijn grote liefde!