Mijn dank gaat uit naar de Slotenmaker Amsterdam

Mijn dank gaat uit naar de Slotenmaker Amsterdam

 

logo-slotenmakerDe meeste regelmatige lezers van dit blog weten inmiddels wel dat ik een tegengeluid poog te geven, anders dan de roeptoeters hier op het internet die hun frustraties over allerlei zaken uiten. Veel positiever dan dat vind ik het stil te staan bij juist de grappige, leuke of goede dingen des levens – en als je er een beetje op let zal je al opvallen dat er over dat soort zaken genoeg te vertellen is. Het kan ‘m al in de kleine dingen zitten namelijk. Zo zal ik in deze editie stilstaan bij de positieve ervaring die ik onlangs had toen ik mezelf per abuis had buitengesloten en ik gelukkig van de Slotenmaker Amsterdam op aan kon. Ik wilde op het moment suprême toen de supermarkt bijna dicht zou gaan nog even snel een reep chocolade kopen, omdat ik een avond op de bank met mijn favoriete film had gepland. De meeste vrouwen zullen zich er wel in herkennen dat daar nou eenmaal lekkere chocolade bij hoort, is het niet? Enfin, de supermarkt had ik net gered maar eenmaal weer bij mijn huis aangekomen besefte ik me dat ik een veel groter probleem had dan het wel niet of niet op tijd redden van de aanschaf van die reep – het was eerder de vraag of ik die film überhaupt nog zou redden en sterker nog, of ik mijn huis die avond überhaupt wel in zou komen! Gelukkig had ik om de een of andere nog onopgehelderde reden mijn mobiel wel bij de hand en snel belde ik het nummer van de Slotenmaker Amsterdam. Het wonderlijke verhaal wil dat het klusje zo snel geklaard was dat ik zelfs mijn film nog gered heb. Mijn oneindige dank dus voor de Slotenmaker Amsterdam!