De lichtrail voor het reguleren van je verlichting

Als je een kweektuin hebt die zich volledig binnen bevindt, dan is de lichtrail misschien iets voor jou. De planten hebben uiteraard behoefte aan licht en door het gebruik van een lichtrail krijgt elke plant precies evenveel licht. Tevens kun met de lichtrail variatie aanbrengen in de lichtsterkte. Deze kun je bijvoorbeeld in combinatie doen met de led kweeklampen, zodat je uiteindelijk zo zuinig mogelijk uit bent met een maximaal resultaat.
hanna-gro-check-combo
Hoe ziet het eruit?
De lichtrail is niks anders dan een rij met lichtjes die boven de planten komen te hangen. Boven een lange rij planten kun je dus gemakkelijk een lichtrail plaatsen en zo zeker zijn van een evenredige verdeling van het licht. Zowel professionele kwekers, als mensen die thuis aan de slag willen maken gebruik van de lichtrail.

Bij Growexpert
Een goede lichtrail kun je vinden bij Growexpert. Wij helpen je graag aan meer informatie over dit product of als je vragen hebt over andere producten. Als je hulp wilt bij de juiste keuze op maat, neem dan contact op. Als de lichtrail thuis geïnstalleerd moet worden, helpen we je daar graag actief bij. Zo ben je zeker van een goede lichtval op je kweektuin.