Eindelijk weer genieten van de hortensia

Eindelijk weer genieten van de hortensia

Ik ben een grote fan van de hortensia, omdat het dat beetje gezelligheid geeft in de tuin. En ook is de kleur altijd erg mooi vind ik. En daarom heb ik dan ook een flinke bestelling van de hortensia gedaan op tuinplantenwinkel.nl en kan ik de hele zijkant van onze tuin gaan beplanten met de hortensia. Ik word dan ook altijd erg blij als het weer lekker weer wordt en het weer tijd is om heerlijk buiten te kunnen zitten. En lekker buiten te kunnen eten. Nou en daar hoort dan ook een gezellige tuin bij vind ik. Mijn man houd ook van tuinieren gelukkig maar hij is vooral bezig met het netjes maken, de bloemen en planten maakt hem nooit zo uit, dus dat ik mijn hortensia zo veel mogelijk in de tuin terug wil zien is dan gelukkig ook geen enkel probleem. En zo hebben wij het nu dan weer heerlijk voor elkaar, alles is schoongemaakt, de bestelling is binnen en planten maar. De tijd vliegt altijd zo hard als wij lekker aan het tuinieren zijn. Maar hoe gek het ook klinkt het werkt voor ons zo ontspannend en ook dat is voor ons erg belangrijk, wij hebben tenslotte ook nog eens beide een drukke baan. Dus om na het eten even rustig in de tuin te kunnen werken vinden wij dan ook gewoonweg heerlijk! En ik kan dan ook van binnen uit weer genieten van de mooie hortensia en zo kan dit dus dubbel op.