Een gietvloer: makkelijk schoon te houden!

koffiefabriek-leef-anders-coating-vloer-500Met kinderen kan het nog wel eens een ramp zijn. Terwijl je niet op zit te letten gooit de één zijn bord met eten van de tafel af en heeft de ander in zijn broek geplast. Het resultaat: de vloer zit er helemaal onder! In dit soort gevallen kan een gietvloer goed uitkomen. In dit artikel lees je meer informatie over gietvloeren in het algemeen en gaan we vertellen waarom een gietvloer een goede keuze is.

Schoonmaken is nog nooit zo makkelijk geweest

De gietvloer is gemaakt van een gladde substantie. De bovenste laag is voorzien van een speciale lak, waardoor de gietvloer glad aanvoelt. Dat is prettig, want hierdoor is de vloer ontzettend makkelijk te onderhouden en schoon te maken. Heb je eten of drinken op de vloer laten vallen, dan kun je er vlug met een vochtig doekje overheen gaan en voordat je het weet is het weer verdwenen. Als je een gietvloer in meerdere ruimtes laat leggen, ziet het er als één geheel uit. Ook dit maakt het makkelijker om de vloer schoon te houden: je hebt namelijk geen last van naden etc.

Andere voordelen van een gietvloer

Uiteraard zijn er nog meer redenen om voor een gietvloer te kiezen. Een gietvloer is waterdicht, geluiddempend en brandvertragend. Maar dat is niet het enige: de vloer loopt comfortabel omdat de bovenste laag zacht en elastisch is. Een gietvloer gaat jaren mee, dus zou je kunnen stellen dat het absoluut de investering waard is. Let bij de aanschaf er wel op dat je het door een echte specialist laat leggen. Hier zijn er namelijk maar weinig van, terwijl het een grote invloed op het resultaat zal hebben. Meer weten? Breng een bezoek aan Gietvloer Brugge.