De basiselementen voor je nieuwe huis kiezen

Als je een nieuw huis hebt gekocht, is het natuurlijk super leuk om het helemaal in te delen zoals jij dat zou willen. Het is echter best wel veel werk om alles uit te zoeken en kan best overweldigend zijn. Daarom is het een aanrader om eigenlijk eerst je te richten op alle basiselementen in je huis, daarna de essentiële meubelen en daarna pas alle decoratie etc. Onder basiselementen vallen vloeren, verf voor de muren, tegels voor in de badkamer en keuken. Eigenlijk dus alles wat al af moet zijn voordat alle meubelen in je huis komen te staan. De eerste tip is om grote keramische vloertegels te nemen.  

De vloer in alle ruimtes

Waarom is het handig om grote keramische vloertegels te nemen? Dit is omdat ze sluit-, kras- en vuurvast zijn. Dat laatste is dus vooral handig voor in de keuken bijvoorbeeld. Daarnaast is het natuurlijk heel fijn om door je hele huis tegels te hebben die niet slijten en waar geen krassen in komen. Je hebt misschien al een beeld van hoe tegels eruit zien, maar je hebt ook veel tegels die bijvoorbeeld een houtlook hebben waardoor het alsnog warme tegels zijn.   

De keuken en badkamer tegels

Ook voor de keuken en badkamer kun je keramische tegels gebruiken maar dan vooral voor op de wand. Hiervoor staat het heel erg leuk als je kleine keramische tegels gebruikt. Je hebt deze ook vaak in allerlei verschillende patronen en kleuren waardoor het er heel kleurrijk of juist heel luxe uit kan zien. Daarnaast heb je natuurlijk de voordelen waar net al over gesproken werden. Dit is natuurlijk ook ideaal voor de wanden van de keuken en badkamer. Verder zijn er zoveel soorten kleine keramische tegels dat je eigenlijk wel unieke tegels hebt in je huis.